Vols participar en els Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola?

La 2a edició dels Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola, en reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

Aquest any tenim novetats!

En aquesta 2a edició dels premis Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) hem diferenciat dues categories de participació:

Una categoria dels premis a la trajectòria del curs, amb participació automàtica de tots els centres del PCEE que hagin completat correctament l’informe memòria del curs 20-21, i en el termini establert.

Una segona categoria de projectes singulars. En aquesta categoria caldrà la presentació voluntària de projectes singulars que s’emmarquin dins dels objectius del PCEE i donin valor al teixit esportiu escolar.

Com és pot presentar la candidatura?

Podràn presentar la seva candidatura:

  • Totes aquelles entitats i persones majors de 18 anys (per la categoria de Dinamitzadors/es majors de 14 anys)
  • Persones o entitats que actuïn en l’àmbit de l’esport escolar
  • Entitats i persones que hagin desenvolupat accions o fet realitat projectes o iniciatives que hagin assolit un elevat impacte en la infància i adolescència catalana a través de la promoció de l’activitat física i/o l’esport en l’àmbit del Pla Català d’Esport a l’Escola, durant el curs 2020-2021.
  • Els projectes que es presentin hauran de poder desenvolupar-se o béde gener a juny de 2022, o bé durant el curs escolar 2022-2023

 

Termini de presentació

El període de presentació de candidatures per als premis a projectes singulars s’iniciarà a les 8:00h del dia 8 de setembre i finalitzarà a les 23:59h del dia 1 d’octubre de 2021.

Per a més informació consulta les Bases Generals

Per a qualsevol dubte, envia un correu electrònic a premispcee@lagrupacio.cat