Tallers

Taller Qui vol fer Esport?

Tots els estudis sobre la participació de nenes i nens en les activitats físiques i esportives, tant a l’escola com en el temps d’oci, assenyalen que continuen existint moltes desigualtats de gènere en la seva pràctica i que encara persisteixen molts estereotips tradicionals. La percepció que tenen els infants a l’hora de practicar esport és que hi ha uns esports més apropiats per a nens i d’altres per a nenes. L’esport és un vehicle de formació, un transmissor de valors i experiències que ajuda a formar a les persones i que tothom ha d’accedir i desenvolupar-se en igualtat d’oportunitats.

Taller Hàbits Saludables

Primària: BATEGA D'ENERGIA!

És vital sensibilitzar en edats prematures els infants respecte els hàbits de vida saludables. En aquest taller incidirem en l’alimentació, activitat física, el descans i la higiene, tot amb un únic objectiu, la salut en tots els seus àmbits (emocional, física i psíquica).

Així doncs, la proposta té com a objectiu informar i sensibilitzar a infants de 9 – 10 anys de les escoles de Catalunya.

Secundària: ACTIVEM EL MOOD SALUDABLE!

L’etapa de secundària és una etapa de canvis en la qual els joves van adquirint més responsabilitat i es tornen més autònoms. Per aquest motiu és important conscienciar de la importància d’adquirir bons hàbits. En aquest taller incidirem en l’alimentació, activitat física, el descans i la higiene, tot amb un únic objectiu, la salut.

Així doncs, la proposta té com a objectiu informar i sensibilitzar a joves de 11 – 13 anys dels instituts de Catalunya.

Taller d’Esport Inclusiu a l’Escola

Es tracta d’un programa d’educació que té com a finalitat crear consciència i comprensió a les escoles envers les persones amb discapacitat física.
Les escoles són el lloc ideal per posar els fonaments d’un món millor. Els nens encara no tenen perjudicis. Per a ells, la paraula
discapacitat, amb totes les connotacions negatives que sol tenir en una part de la societat adulta, no existeix. Per a ells només hi ha capacitat.

Taller l’Esport i la discapacitat intel·lectual

Per tal d’aconseguir una inclusió en tots els àmbits primer necessitem que tothom conegui les característiques i capacitats reals de les persones sense tractar la discapacitat com un tema tabú ni com a tema especial.
D’aquesta manera el taller té com a objectiu realitzar una acció de conscienciació i coneixement de l’esport en les persones amb discapacitat intel·lectual en l’alumnat de 13-14 anys als centres d’ensenyament de Catalunya.

Contacte